BETALING

Sebtohouse modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Vi sælger kun til kunder i EU lande.

Sebtohouse bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

FRAGT OG LEVERING

Alle ordre afsendes fra dag til dag, såfremt varen er på lager, og bestilt inden kl. 10 00.
Vi samarbejder med GLS, som står for levering af vores pakker, både til private samt erhverv – og normal er leveringstiden 1-3 hverdage.
Hvis du ikke modtager noget fra GLS om levering inden for 3 hverdage, bedes du kontakte Sebtohouse på 23842807 eller info@sebtohouse.dk
 
Pakkeshop:
Varerne sendes i Danmark med GLS til en valgfri pakkeshop. Du vil modtage en mail/sms fra GLS, når din pakke er klar til afhentning.
Alle pakker kan spores via GLS hjemmeside.
Fragt:
Sebohouse tilbyder fragtfri levering ved køb over DKK. 400,- i Danmark. Ved køb under DKK. 400,- er fragtprisen DKK. 39,- i Danmark
Leveringstid:
Forventet leveringstid er i Danmark 1-3 hverdage.

REKLAMATION
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af

RETURNERING
Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage.
Husk at vedlægge original ordrebekræftelse samt original bon, vi godtager ikke kopier.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.

Ved returnering af varer, hvor der er betalt fragt, skal vi gøre opmærksom på at fragt beløbet ikke tilbagebetales ved returnering, det er for kundens egen regning.

Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Sebtohouse

Vejlevej 91

7000 Fredericia

Denmark

OBS! Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering.
Varerne skal returneres med originale mærker m.m.
Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for
pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Returpakker skal sendes med omdeling:
Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. Dog modtager vi ikke pakker sendt retur med DAO via guloggratis, da de bliver leveret i pakkeshop, som vi ikke har mulighed for at hente. Vi anbefaler at bruge Postnord eller GLS.
Vi anbefaler, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, er der mulighed for at spore denne.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Returnering i fysisk butik:
En vare købt på webshoppen, kan også returneres i vores fysiske butik, Sebtohouse Vejlevej 91 7000 Fredericia. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.

Bytte:
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnerer varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto.
Husk at vedlægge ordrebekræftelsen.

Tilbagebetaling:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Sebtohouse.dk

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.
Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varer.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
– Du reelt har taget varen i brug.
– Hvis mærkat/label er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler.
– Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
– Du har håndterede varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer.
– Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art,
egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko-, parfume- og smykkeæsker, så vi kan genbruge den – hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

Spørgsmål vedr. returnering:
Hvis du har spørgsmål kan du rette henvendelse til vores kundeservice, på mail info@sebtohouse.dk eller ved at ringe på 23842807 (Mandag – Fredag 9.00-15)

REKLAMATION
Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 14 dage efter fejlen blev opdaget.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@sebtohouse.dk eller på tlf. 23842807.
En reklamation, der sendes retur, uden der har været kontakt til os, godkendes ikke.

Varen sendes derefter til:
Sebtohouse

Vejlevej 91

7000 Fredericia
Danmark.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med www.sebtohouse.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). sebtohouse.dk eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. sebtohousedk behandler dine personlige kontaktoplysninger med 100 % fortrolighed, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Sebtohouse og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Sebtohouse.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@sebtohouse.dk

 Sebtohouse APS

Vejlevej 91

7000 Fredericia

Cvr nr. 38643657