Reklamation

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er
berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 14 dage efter fejlen er opdaget.
Husk dette er ikke gældende for almindelig slidtage og fejlvask.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@sebtohouse.dk eller på tlf. 23842807
En reklamation, der sendes retur, uden der har været kontakt til os, godkendes ikke.
Varen sendes derefter til: Sebtohouse
Vejlevej 91
7000 Fredericia Danmark.
OBS! Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering.
Varerne skal returneres med originale mærker m.m.
Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Returpakker skal sendes med omdeling: Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare.
Vi anbefaler blot, at du sender din returpakke med Track and Trace, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken, er der mulighed for at spore denne.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Returnering i fysisk butik: Reklamationer kan også afleveres i vores fysiske butik, Vejlevej 91, 7000 Fredericia. Husk at medbringe din ordrebekræftelse/kvittering/bon.